Aardappelkrokantjes, gegrilde sardines, toast met Spaanse ham en tomaat, gegrilde Padrón pepers
4 personen
1 uur bereidingstijd + afkoelen
Wat heb ik nodig:
Aardappelkrokantjes
Bereiding:
Tip: Vervang de verse tomaten in de tomatensaus door 400 gram passata (gezeefde tomaten).
Benodigd product

Voedingswaarde per persoon
- 800 kcal
- 6 g eiwit
- 65 g vet waarvan 10 g verzadigd
- 45 g koolhydraten
- 6 g vezels
- 2,2 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen
Wat heb ik nodig:
Gegrilde sardines

Bereiding:
Tip: De sardines kunnen ook in de oven (220 °C) in 10-12 minuten worden geroosterd.
Voedingswaarde per persoon
- 345 kcal
- 22 g eiwit
- 28 g vet waarvan 3 g verzadigd
- 1 g koolhydraten
- 0 g vezels
- 0,9 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen
Wat heb ik nodig:
Toast met Jamón Ibérico

Bereiding:
Voedingswaarde per persoon
- 295 kcal
- 15 g eiwit
- 9 g vet waarvan 2 g verzadigd
- 38 g koolhydraten
- 2 g vezels
- 3.2 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen
Wat heb ik nodig:
Pan con tomate

Bereiding:
Voedingswaarde per persoon
- 180 kcal
- 5 g eiwit
- 10 g vet waarvan 1 g verzadigd
- 17 g koolhydraten
- 3 g vezels
- 0,4 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen
Wat heb ik nodig:
Gegrilde pimientos de Padrón

Bereiding:
Serveer de sardines met beide soorten toast, de aardappelkrokantjes en de Padrón-pepers.
Voedingswaarde per persoon
- 115 kcal
- 1 g eiwit
- 11 g vet waarvan 2 g verzadigd
- 2 g koolhydraten
- 1 g vezels
- 0,5 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen