U zocht op:
  • Recepten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken
  • Producten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken

Enchilada's met zoete aardappel

4 personen
15 min bereidingstijd
20 min in de oven

Wat heb ik nodig:

  • 2 verpakkingen Aviko Easy Veggie Sweet Potato (à 450 g)
  • 2 el zonnebloemolie
  • 1 bekertje crème fraîche (125 g)
  • 125 g geraspte jong belegen kaas of cheddar
  • 1 teentje knoflook
  • 8 tortilla wraps
  • 1 bosui, in ringetjes
  • Ovenschaal (20 x 28 cm)

Bereiding:

  • Verwarm de oven voor tot 200 ºC. Verhit in een koekenpan de olie. Bak de Easy Veggie Sweet Potato 9 minuten op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
  • Schep intussen de crème fraîche in een schaaltje en voeg de kaas toe. Pers de knoflook erboven, maal er peper naar smaak over en meng.
  • Verdeel de aardappelschotel in een baan over de wraps. Klap de zijkanten over de vulling en rol de wraps op. Leg ze in de ovenschaal. Strijk het room-kaasmengsel over de wraps.
  • Bak de wraps in de voorverwarmde oven in 20 minuten goudbruin. Bestrooi met de bosui.

 

Serveertip: Lekker met een frisse ijsbergsalade met yoghurtdressing.

Benodigd product

Voedingswaarden per persoon

  • 925 kcal
  • 47 g vet waarvan 16 g verzadigd
  • 79 g koolhydraten
  • 38 g eiwit
  • 18 g vezels
  • 2,7 g zout

Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personenIemand uitnodigen