U zocht op:
  • Recepten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken
  • Producten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken

Airfryer recepten!

Met onze airfryer producten maken we je kookweek graag leuker! Bijvoorbeeld met de Nieuwe Aviko Kerrie Kreukels, Aardappelkrokantjes, Mini Aardappel Kroketjes en Rösti Mini's. Verrassend lekker! Hieronder vind je een aantal heerlijke airfryer recepten. Van een salade tot een heerlijk stoofpotje. De Aviko airfryer producten komen altijd van pas. Je kunt er eindeloos mee variëren. 

Mini Aardappel Kroketjes

Aviko Airfryer Mini Aardappel Kroketjes zijn gemaakt van de lekkerste aardappelpuree. Ze zijn lekker krokant van buiten, eenvoudig klaar te maken met de airfryer en maken van elk gerecht een feestje. Probeer één van deze drie heerlijke recepten met de airfryer Mini Aardappel Kroketjes.

Aardappelkrokantjes

Aviko Airfryer Aardappelkrokantjes zijn kleine aardappelblokjes met een krokante bite. Ze hebben een lekkere volle aardappelsmaak, zijn eenvoudig te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren.

Rösti mini

Aviko Airfryer Rösti Mini’s zijn gemaakt van licht gekruide rösti van de lekkerste aardappelen. Ze zijn lekker krokant, eenvoudig klaar te maken met de airfryer en er kan eindeloos mee gevarieerd worden. Hieronder vind je drie heerlijke recepten met de Rösti Mini's voor de airfryer.